Facaderenovering i Sønderborg – Facadepuds Sønderborg

Trænger facaden til en genopfriskning? vi levere den bedste facadepuds, vi hjælper dig, ring på +45 81934748

Brug en Faglært person til facaderenovering

Med tiden tager de fleste facader skade af det danske vejr. Når vejr, vind, fugt og kulde har sat sit spor på facaden, kan det være tid til en gennemgående facaderenovering. På de fleste husfacader vil man, som årene går, desværre se nogle revner og skader ved fundament, sokkel og hjørner.

Ved vinduesindfatninger, tag mm. kan utætheder opstå, og så har man problemet. Som professionel kan vi vurdere, hvordan facadepuds kan genskabe både udseende og holdbarhed på din husfacade. Vi reparerer dit eksisterende murværk og sørger for, at eventuelle skader bliver udbedret, så utætheder ikke giver komplikationer for fugtskader. Samtidig vil en facaderenovering bevirke, at din ejendoms indeklima også bedres, når fugten holdes ude og varmen inde – som du har betalt for.

Facaderenovering er en gevinst til dig som husejer, spar på varmeregning – Forhøj husets værdi med facadepuds

Det er livskvalitet og et vældigt stilløft med en flot facade, for det giver daglig livsglæde at se på et smukt hus. Det forøger også husets salgsværdi betydeligt, når det signalerer velplejethed og kvalitet. Men en facaderenovering er mere end det. For du vil kunne se direkte på husets varmeregning, at en tæt facadepuds holder meget bedre på varmen. Hvis du vælger at få lavet isolering samtidig med en facaderenovering, kan du med det genindførte håndværkerfradrag trække udgifterne til arbejdslønnen fra til håndværksydelser med grønt sigte. Du kan også få tilskud til de udgifter, der vedrører arbejdslønnen i forbindelse med maling af facader, som filtsning og vandskuring – læs mere om SKATs tilskud i forbindelse med facaderenovering her.

Netpuds Renovering af facade

​Renovering af facader ved hjælp af tyndpudsning med vejrbestandig hæftemørtel ilagt revneoverbyggende glasfiber armeringsnet, er en fremragende renoverings-metode til forstærkning af facader… det er en meget stærk og langtidsholdbar løsning, selv til facader med svære revnedannelser, afskalninger og facadeskader!

Netpudsrenovering er velegnet til facader af mursten, puds, beton, kalksandsten, gasbeton og leca (i øvrigt fungere netpuds også som den afsluttende pudsbehandling uden på facadeisolering).

En netpudsrenovering består af 2 lag tyndpuds, hvori der forstærkes overlappende med glasfiberarmeringsnet på mur-overflade og hjørner i det første lag. Tidligst dagen efter, påføres og færdiggøres afslutningslaget.

​Armeringsnettet bygges simpelthen ind i pudsen, således at pudsen er sammenhængende i ét stykke. Derved sikres mod afskalninger og revnedannelser.

Metoden er også rigtig velegnet til udsatte skorstene og sokler… i det hele taget, dér hvor vores hårde vejrmæssige skiftende klima forårsager skader på vores bygninger.

 • Stærk og holdbar facaderenovering
 • Til mineralske underlag
 • Til nedslidte eller sandblæste facader
 • Til fleksible og porøse underlag
 • Til facadeisolering
 • Til pudsning af pladeløsninger
 • Enkel og økonomisk løsning
 • Til indendørs og udendørs brug

Mange facader kan have gavn af en facaderenovering

Dansk facaderenovering har stor erfaring med at lave facaderenovering på alle typer facader, typisk

 • Udestuer
 • Læhegn/mure
 • Garager
 • Carporte
 • Murede husfacader
 • Facadepuds

Drejer sig om en mindre husfacade, eller du ønsker facaderenovering på en hel ejendom, er vi klar med råd og vejledning, og vil gerne drøfte de muligheder, du har for at få en flot facaderenovering med det bedste facadepuds.

 

 

Facaderenovering vi drøfter sammen

Skal dit murede hus have en større omgang istandsættelse med renovering af fuger, revner og mursten, måske med efterfølgende tyndpudsning? Eller har du et andet renoveringsprojekt, hvor du søger en professionel part til at være både udførende og styrende på hele opgaven?

Facaderenovering i sønderborg vi kommer naturligvis gerne forbi for at drøfte dine ønsker til godt murerarbejde. Kontakt os gerne,  ring til os på tlf. +45 81934748 så tager vi en snak om din opgave.

Kontakt